Först Schwerin, sen Berlin!

I höstas, 2013, åkte vi med Italienska Palatset till Schwerin i östra Tyskland. Utbytesutställning med Växjös vänort. Jag visade kortfilmen Making Decisions.

Här kan du se filmen! 

Making decisions vinjett

 

 

 

 

 

Schwerin och Holstein Schleswig Haus var så positivt och kollegerna hade gjort en suveränt snygg hängning av konsten. Hans Parment gjorde sin installation med flöjt och bildspel och jag inviterades till detta och gjorde en improviserad performance. Vi alla som medverkade fick fantastiskt mottagande och vi gick sedan ut i Kulturnatten, besökte slottet, tittade på andra utställare, intog det fina Orangeriet och åt underbart god Tarte!

wSN Berlin 5 I Berlin i april 2014: Underbart gäng författare och översättare. Särskilt tack till Barbara Fellgieber, som förberett denna fina resa. Här blev det uppläsning av några av oss på den grekiska restaurangen Terzo Mondo, och flera givande besök.

wSN

Ur den här resan kommer inte bara bra erfarenheter yrkesmässigt utan också nya, vackra kontakter! Vi hade så intressanta och roliga möten. Nu i vår åkte Författarentrum Syd, Skånes och Smålands Författarsällskap tillsammans till Berlin. Vi besökte bland annat två litteraturhus, Ullstein förlag och det underbara litteraturhotellet i Friedenau. En mycket intressant och givande resa med nya kontakter med andra författare.   

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*